Acreditări

British International School of Timisoara. a obținut ambele calificări internaționale planificate pentru acest an - COBIS și Cambridge.

Calificări internaționale 

Council of British International Schools (COBIS)

Cea mai distinsă acreditare pentru o instituție internațională de învățământ cu un curriculum de sorginte britanică este acreditarea COBIS. BIST a devenit o școală COBIS în cursul primului an școlar. O instituție de învățământ având eticheta COBIS este o una care funcționează pe baza unor norme specifice privind practica deontologică și care totodată aderă la standarde robuste și riguroase în tot ceea ce privește universul academic. O școală COBIS este o școală care pune mai presus de orice siguranța copiilor, bunăstarea și dezvoltarea emoțională a acestora.

Detalii

Cambridge Assessment International Education

BIST has become a Cambridge International School and is a Cambridge International Examination centre, as of February 2020. Cambridge Assessment International Education is one of the most prestigious examination boards and provider of international education and qualifications in the world. Cambridge Assessment International Education is offering examinations and qualifications to 10,000 schools in more than 160 countries. A Cambridge International curriculum school is a school that is offering a high-quality curriculum and gives its students the unique opportunity to achieve internationally recognised qualifications.

Detalii

Acreditări naționale

Agentia Nationala de Asigurare a Calitatii Invatamantului Preuniversitar (ARACIP)

BIST a început procedurile de autorizare depunând actele necesare la ARACIP și ca atare va fi recunoscută ca școală internațională cu un curriculum de sorginte britanică, în urma acreditării COBIS.
Acest lucru se va întâmpla în primul an de activitate.

Detalii

Calificări

Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE)

Cambridge International General Certificate of Secondary Education (IGCSE) reprezintă cea mai cunoscută calificare internațională acordată elevilor cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani. Aceasta este recunoscută de universități și angajatori de top din întreaga lume și ca atare reprezintă un pașaport internațional către progres și succes. Elaborată în urmă cu mai mult de 30 de ani, calificarea este testată și confirmată de numeroase școli din întreaga lume. Programul IGCSE asigură o punte fiabilă între Stagiul 5 și Diploma de Bacalaureat Internațional.

Detalii

International Baccalaureate

BIST intenționează să devină o școală IB și să ofere elevilor înscriși în Stagiul 5 oportunitatea excepțională de a absolvi obținând totodată o calificare recunoscută la nivel mondial.
Programul aferent obținerii Diplomei de Bacalaureat Internațional va permite elevilor noștri să se înscrie la orice universitate din lume, inclusiv în cadrul celor din România. 

Detalii

Cambridge Advanced

Cambridge Advanced is typically for learners aged 16 to 19 years who need advanced study to prepare for university and higher education. It offers learners two routes: Cambridge International AS & A Level, and Cambridge Pre-U.

Cambridge Advanced builds on the foundations of Cambridge Upper Secondary, although learners do not need to complete that stage before this one

Detalii
 
ro_RO
en_GB ro_RO