Amplasament Școală

Contact

Înainte de a vă decide să vă alăturați comunității noastre academice, vă recomandăm să strângeți cât mai multe informații despre oferta noastră pentru a hotărî dacă BIST este soluția optimă pentru dvs. și copilul dvs. Vă vom ajuta cu deosebită plăcere în acest demers. În acest scop, v-am pus la dispoziție o serie de resurse despre care considerăm că vă vor fi utile în această primă fază de informare. Ca atare vă invităm să ne vizitați site-ul web, să consultați materialele promoționale și să citiți cu atenție toate informațiile oferite.

Pentru orice alte informații suplimentare vă invităm să contactați echipa BIST team.

Director Administrativ

Nr. telefon
0726 707 446
Email
office@britishschool-timisoara.ro

Secretar Administrativ

Nr. telefon
0799 408 341
Email
admissions@britishschool-timisoara.ro

Director Academic

Nr. telefon
0726 241 438
Email
headofschool@britishschool-timisoara.ro

Carieră

Descărcați formularul de contact, completați cu toate datele solicitate și trimiteți-l apoi atașat

Descarcă formular
Atașează formular

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă într-o școală internațională complet nouă, cu potențial mare de creștere în frumosul oraș Timișoara, vă încurajăm să aplicați pentru pozițiile vacante.

Datorită startului de succes și dezvoltării rapide, British International School of Timisoara (BIST) caută profesori calificați care să se alăture echipei noastre pentru următorul an universitar începând cu august 2020. Aplicațiile NQT vor fi luate în considerare pentru unele dintre aceste poziții. Candidații interesați trebuie să trimită un CV și un formular de solicitare BIST completat, care poate fi descărcat de pe site-ul școlii noastre.

Școala Britanică Internațională din Timișoara este prima școală cu un curriculum internațional britanic înființată în vestul României. Este un proiect de ultimă oră, cu facilități de ultimă generație, resurse moderne și dorința de a oferi un curriculum riguros folosind o abordare cu adevărat internațională. BIST s-a deschis în septembrie 2019 pentru studenții din grupa pregătitoare până la anul 9 și deja a elaborat liste de așteptare în mai multe grupe de ani. Școala va crește treptat prin implementarea programului Cambridge IGCSE la KS4 și ne propunem să oferim programa internațională de bacalaureat la KS5. Școala și-a încheiat cu succes prima inspecție COBIS și a devenit prima școală COBIS din vestul României..

 

Posturi disponibile pentru august 2020

     Școala Primară

 • Profesor - specialist Key Stage 1 (copii de 5 - 6 ani) 
 • Profesor de limba română (să aibă capacitatea de a lucra cu copiii de la Key Stage 1 - copii cu vârsta 5 - 6 ani)
 • Asistent la clasă pentru grupa pregătitoare

   

  Gimnaziu

 • Informatică (să aibă capacitatea de a lucra cu copiii de la Key Stage 1 - copii cu vârsta 5 - 6 ani)

Aceasta este o oportunitate unică pentru profesorii dedicați și pasionați care adoră să fie în clasă și să lucreze cu copiii, dar și pentru cei care doresc să ni se alăture pentru a dezvolta un centru de învățare inovator și captivant: BIST este pe cale să devină una dintre cele mai importante școli din România.

Pentru informații suplimentare despre școală și despre roluri, vă rugăm să vizitați site-ul nostru web. Descrierea postului pentru profesori din școala primară și Descrierea postului pentru profesori din școala gimnazială.

Dacă sunteți interesat de oricare dintre pozițiile prezentate mai sus, vă rugăm să trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție până cel târziu pe 24 iulie la adresele headofschool@britishschool-timisoara.ro și office@britishschool-timisoara.ro.

Suntem interesați să aflăm de la profesorii care:

 • Sunt pasionați de predare și lucrul cu copiii;
 • Știu să construiască relații pozitive;
 • Au o personalitate antrenantă și un stil de predare;
 • Au abilități bune de management la clasă;
 • Au abilități bune de comunicare;
 • Au așteptări mari la copii și de la ei înșiși;
 • Au cunoștințe puternice pe subiectul predat și stăpânesc o varietate de strategii de predare și evaluare;
 • Sunt flexibili și dispuși să învețe lucruri noi;
 • Sunt buni coechipieri și le place să împărtășească bune practici;
 • Au o atitudine pozitivă și sunt orientați către soluții;
 • Sunt dornici să ofere un mediu de învățare antrenant, stimulant și susținător.

Noi putem oferi:

 • Un salariu competitiv cu beneficii suplimentare;
 • O școală cu facilități excelente și potențial mare de dezvoltare;
 • O școală cu o echipă puternică de conducere și un plan de dezvoltare clar și transparent;
 • Sprijin profesional din partea profesorilor cu experiență;
 • Oportunități excelente de dezvoltare profesională și avansare în carieră.

Școala Internațională Britanică din Timișoara își protejează foarte în serios copiii și, ca atare, tot personalul este supus unor verificări riguroase, inclusiv autorizări îmbunătățite ale DBS, sau controale similare atât din țara de origine, cât și din țara anterioară de angajare, împreună cu controale de calificare și controale de angajare. Se include o explorare a oricăror pauze în câmpul muncii și trei referințe satisfăcătoare de la foști angajatori.

Toate cererile vor fi evaluate cu grijă și atenție și în conformitate cu reglementările GDPR. Prin trimiterea cererii dvs., sunteți de acord cu păstrarea datelor dvs. până la sfârșitul perioadei de recrutare.

Descrierea postului pentru profesori din școala primară
Descrierea postului pentru profesori din școala gimnazială
Safeguarding Policy
Recruitment Policy

Dacă sunteți interesat de oricare dintre pozițiile prezentate mai sus, vă rugăm să trimiteți CV-ul și scrisoarea de intenție până cel târziu pe 24 iulie la adresele office@britishschool-timisoara.ro și headofschool@britishschool-timisoara.ro

Living and working in Timisoara

Located in West Romania, Timisoara is a multicultural city with a dynamic economy. It is the largest city of Timis County, Banat, Romania. On moving there, you will also enjoy its beautiful squares and lush green spaces. Timisoara is a charming place through its many parks, green spaces and public gardens that are studded with charming flowers and made people known it as “The City of Parks”.

Timisoara is an important economic centre in Romania. It is, above all, a region that has massively attracted foreign investment over the years. In fact, Timisoara was recognised as the best city for investment in Romania in 2016 by the Forbes magazine.

Furthermore, due to its various architecture and Viennese Baroque influences, Timisoara is also called “Little Vienna”.

Another extremely interesting and fascinating aspect is that Timisoara was the first European city which had its streets lighted with electricity (12 November 1884). 

 
ro_RO
en_GB ro_RO